Вітальне слово Бобрицького сільського голови

Спуск води на озері
Спуск води на озері

Дорогі односельчани та гості Бобриці!

Маю приємність звернутися до вас з вітальним словом з приводу відкриття громадського сайту нашого села.

Ми з вами проживаємо в унікальному краї, з мальовничими краєвидами та багатими природними ресурсами. Все, що нас оточує, потребує нашої уваги та праці задля збереження та примноження для прийдешніх поколінь.

Перш за все, разом з небайдужими односельчанами та жителями села, ми докладаємо зусиль до благоустрою нашого села, озеленення публічних територій та створення комфортних умов перебування для туристів та гостей села.

Цей напрямок діяльності є одним із ключових в рамках реалізації більш глобального та амбітного проекту «Казкове село Бобриця» — унікального простору, побудованого та небайдужому ставленні, свободи творчості та любові до свого села.

Жителі Бобриці – надзвичайно талановиті та активні люди, які можуть здивувати своїми талантами, чуйністю та привітливістю. Завдяки їх небайдужості ми вже маємо надзвичайно чудовий храм в центрі села, відновлений меморіал захисникам Вітчизни, великий дитячий майданчик, море квітів та посмішок кожного літа на наших вулицях.

Маю надію, що і газета «Наша Бобриця» зробить свій внесок у розвиток та популяризацію села та стане цікавим та надійним джерелом інформації для односельців та гостей села.

Олександр Король

Бобрицький сільський голова

Write a Comment