Відбулося святкування дня села Бобриця

Цей захід відвідало більше ніж 600 бобричан, гостей з Києва та Київської області. В цей день відбулося офіційне відкриття та презентація готових робіт Міжнародного скульптурного симпозіуму, які були встановлені у центрі Бобриці. Програма заходу включала ярмарок місцевих виробників, концерт, майстер-класи для дорослих та дітей, фестиваль вуличної іжі. Гості могли купити товари у більш ніж 40 виробників іжі, одягу, виробів ручної праці, декоративних рослин Київської області.

У концерті взяли участь: всесвітньо-відомий гурт Тартак, гурт Go-A, оркестр «Гармонія» з Білогородки та Музичів, аніматори та міми з Київського циркового училища, вуличні музиканти Mashala Doza, колективи ТК «Бобриця» та артисти оригінальної пантоміми від Київського циркового під керівництвом Казимира Урбатіса. А діти ще змогли побачити пізнавальне та веселе наукове шоу від Amadorlab.

Гості також могли подивитися виставку живопису Сергія Назарця (Львівська академія мистецтв, студія масляного живопису «Бурса живопису»), взяти участь в майстер-класі художника та намалювати власну картину. І дорослі і діти залюбки розмальовували вуличних бобрів для встановлення на своїх подвір ях, що вже стало традицією в Бобриці.

«Тільки за день місцевий краєзнавчий музей відвідало близько 300 гостей», — з радістю повідомив директор музею Ковальчук Микола Андрійович.

Організатори заходу: Благодійний фонд «Розвиток та благоустрій», Бобрицька сільска рада, сільський голова Король Олександр Григорович, будинок культури села Бобриця та мешканці села.

Write a Comment