В селі Бобриця пройшов BMC Bobritsa Triathlon Cup 2015

23 серпня в селі Бобриця пройшов BMC Bobritsa Triathlon Cup 2015 – один з небагатьох масових тріатлонів на коротку дистанцію (спринт) з представлених в Україні в 2015 році. Учасники змагалися в короткій дистанції (спринт) ITU: плавання — 750 м, велогонка — 20 км і крос — 5 км.

На старт вийшло понад 200 учасників у категоріях PRO/ AGз трьох країн: України, Латвія, США. До основного старту був старт аквалона для дітей.

Переможець в абсолюті серед PRO- Олексій Сюткін (00: 51: 39.81)
Переможець в абсолюті серед AGE- Хадико Олександр (00: 56: 20.17)
Переможець в абсолюті серед PRO(дівчата) — Степаненко Олександра (00: 59: 24.62)
Переможець в абсолюті серед AGE(дівчата) — Яковенко Катерина (1:12:15)
Для великої кількості учасників BMC Bobritsa Triathlon Cup 2015 став дебютним заходом в тріатлоні.

Учасники та глядачі були забезпечені майданчиком для відпочинку з вуличною їжею, кріслами-мішками, диванами та гамаками. Бобрицька сільська рада висловлює подяку жителям села та небайдужим громадянам за оперативну організацію підготовки до заходу та допомогу в проведенні змагання в нашому селі: Андрію Оністрату, Олександру Король, Володимиру Будкевич, Максиму Сафонову, Генадію Руденко, Валентині Хамайко, Андрію Перебийніс та садовому центру Проксіма.

Ініціатор змагання – Андрій Оністрат. Організацію забезпечували UkraineSportEventза підтримки Олександра Доманчук та Федерації тріатлону України.

Write a Comment